belgyógyász, gasztroenterológus, immunológus-allergológus szakorvos
osztályvezető egyetemi adjunktus

Orvosi tanulmányaimat 2001-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán fejeztem be, summa cum laude minősítéssel. 2007-ben Ph.D. fokozatot szereztem a gyulladásos vastagbélbetegségekben jelentkező hámsérülések vizsgálatából, és azóta is rendszeres kutatói tevékenységet végzek az emésztőrendszer gyulladásos- és daganatos betegségeinek molekuláris- és immunológiai hátterével kapcsolatban.
Belgyógyászati, gasztroenterológiai, valamint immunológiai-allergológiai szakvizsgát tettem, kiváló minősítéssel.
2004 óta a Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati (Belgyógyászati és Hematológiai) Klinikáján dolgozom, osztályvezető egyetemi adjunktusként. A gyomor és a vastagbél eszközös (endoszkópos) vizsgálatát is végzem.
Speciális érdeklődési területem az emésztőrendszer és az immunrendszer kóros állapotainak, betegségeinek hátterében zajló molekuláris történések, valamint az ezekben rejlő gyakorlati (diagnosztikai, terápiás) lehetőségek megismerése. Az elmúlt években az emésztési rendellenességek és felszívódási zavarok funkcionális diagnosztikájában és ellátásában is tapasztalatot szereztem.
2001 óta rendszeresen részt veszek és előadásokat tartok hazai és külföldi tudományos konferenciákon. 2006 óta a Klinika oktatója vagyok, a magyar nyelvű orvostanhallgatók részére előadásokat és gyakorlatokat tartok, valamint az angol nyelvű hallgatók vizsgáztatásában is részt veszek. Rendszeresen publikálok hazai és nemzetközi lektorált folyóiratokban.