fizioterápia-, oxyológia-, sportorvostan szakorvos; manuálterapeuta; kinesio tape terapeuta; gyógymasszőr; gyógynövény szakirányos kertészmérnök; sportoktató – gerinctréner

A gyógyításra már gyermekkorom óta készülök. Főként a mozgásszervrendszeri betegségek érdekelnek. Vallom, hogy a mai rohanó világunkban kizsákmányoljuk a testünket, és ez a folyamat egy idő után különböző fájdalmak, betegségek megjelenéséhez vezetve figyelmeztet bennünket arra, hogy hol van a szervezetünk tűrőképességének határa, amire érdemes komolyan odafigyelni.
Egyetemi éveim alatt már az Országos Baleseti Intézetben externáltam. Orvosi tanulmányaimat 2002-ben fejeztem be a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Oxyológia (sürgősségi orvoslás), majd fizioterápia szakorvosi képzésem mellett tudásom bővítése, látásmódom szélesítése érdekében gyógymasszőri-, gyógynövény szakirányos kertészmérnöki, valamint a Semmelweis Egyetem által akkreditált manuálterapeuta (Barvicsenko-féle manuálterápia) tanulmányokat végeztem. Ezek mellett a Mulligan-féle manuálterápia és a kinesio tape alkalmazását is megtanultam, mindegyikből sikeres vizsgákat tettem.
Orvosi munkám során célom, hogy ne a betegséget, hanem a beteg embert gyógyítsam meg. Ennek érdekében a modern nyugati és a hagyományos keleti gyógymódok alkalmazása között próbálom megteremteni az egyensúlyt. Az egyes gyógyító technikák ötvözésével mindig azokat az elemeket alkalmazom, amelyek az aktuális esetben a végső megoldáshoz, az egészséghez nyitnak utat. Sportoktató-gerinctrénerként a mozgás által nyújtott szabadságot, testi-, lelki-, és szellemi frissességet próbálom minél szélesebb körben ismertté tenni.